Doğantepe Şehit Erkan Eren Yatılı Bölge Ortaokulu

02645419191 Okul / 02645419100 Pansiyon
DOĞANTEPE MAH. KARŞI SK. NO 17 GEYVE / SAKARYA
Vizyon
Atatürk milliyetçiliğine bağlı, insan haklarına saygılı, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının farkında olan ve bunları davranış haline getiren, geçmişini bilen, bu gününü öğrenen ve geleceği planlayan, bireyler yetiştirmek, akademik başarısı yüksek öğrencileriyle anılan, tercih edilir bir yatılı ilköğretim bölge okulu olmak.
Misyon
Çevresinde okul bulunmayan ilköğretim çağındaki çocuklarımızı okula kazandırıp Sunduğu eğitim ortam ile aile sıcaklığını aratmayan öğrenci merkezli eğitim ve öğretim imkânı oluşturarak onları üst öğretim kurumlarına hazırlamak ve her Türk çocuğunu; -İnsan sevgisini esas alan bir anlayışla, akademik başarısı yüksek bireyler, -Geleceğine sahip çıkan, sağlıklı bir nesil, -Vatanını ve milletini seven, bilim ve fende çağı yakalayan, dürüst ve ahlaklı bireyler, -Haklarının bilincinde, kendisini ve çevresini sorgulayabilen, -Sağlam karakterli, iş gücü nitelikli, vatanına ve milletine bağlı, yeniliklere acık ve idealist, sorunun bir parçası olan değil, sorunlara çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz Sportif Faaliyetlerde ilçe birinciliği alırken Eğitim de Fen liseleri ile Sağlık meslek liselerini kazanan öğrencilerimiz mevcuttur.
Öğretim Şekli :Pansiyonlu Gündüzlü.
09:00/15:30
Servis yoktur. Personellerimiz kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Servis Yoktur.
Kırsal Kesim.
İl merkezine 35 km, İlçe merkezine 7 km mesafe bulunmaktadır.